Om oss
Album     Bli fan till vicopet   Övriga låtar

 

 

Besök oss på demoradio.se

   
 

Några av demoradio-lyssnarnas åsikter om vicopets låtar. Läs fler recensioner eller skriv egna på www.demoradio.se/vicopet


 

Sagt om "Sytant"

Nationalteatern goes digital funk
Ni har fått till ett härligt gung. gillar basen och orgeln och .. ja hela låten. Hör definitivt hemma på röda kanalen!Bra låt
Vem kunde tro att man kunde göra bluesinfluerad elektronisk musik... Men ni bevisar att det tydligen går. Fräck kombination..."Träffsäker analys av en hemsk yrkesgrupp!
Grymt, jag ser också alla sytanter som mogna mangosar!"


jazzigt
glad låt, kul text, skönt gung."


Eget sound!
Det är egentligen lite fusk att jag går in och recenserar er för andra gången (första gången som Fredde30), ja vad ska jag säga som jag inte redan sagt. Jag gillar verkligen hur ni lyckats få till en elektronisk blueslåt."

"...lite N-teatern modell 2005...annorlunda o bra låt även om ja personligen tycker Kung Hans är ännu bättre...

"Kul och cool "

"Toppen text med känsla och den får en att lyssna"

"VAD är det här? Det var skumt och lite häftigt!"


Sagt om "Precis vad jag väntat på"

underbart...
...med baktakt, är förunderligt hur det lockar till att röra på sig, otroligt smittsam melodi och läckert arr... stiligt!!"Härlig låt!
Mycket bra refräng och text som fastnar. Låten sprider solsken och man vill sjunga med! Mera sådan musik."Helmysig låt
Sköna takter och både musik och text går in direkt"weee. gillas!
Snacka crazy. Jag gillar gunget och sångarens osäkerhet! Suttit och funderat på vilket budskap låten vill förmedla. Vi har väl alla varit där "han" är! :) Ett liiitet minus för sången där killen och tjejen "svarar" varandra."


Sagt om "Spår i natten"

Inte som andra..
Helt klart unikt, och inte mainstream. Det gillar vi.. :-) Sen kan jag inte riktigt bestämma mig om jag personligen tycker om det eller inte.. Men jag tror jag gör det för jag går omkring och nynnar ibland på Bl.a "sytant". Vad hette han nu.. "Ulf Dageby" med "en dag på sjön"? Lite åt det hållet kanske?.."kul, kul
ploppighet man blir glad av. så lite av den varan här på DR. så många guror att man blir extra glad när något sånt här dyker upp! Lite Siste Mannen På Jorden/Page-känsla vilket enligt mig är gott betyg:)"


   
 

 

 

 
Copyright (C) 2005 Victoria Einarsson, Peter Almström